Welkom bij Recra Reeuwijkse Plassen

Kom binnen in een kleine, gezellige supermarkt gelegen aan de Reeuwijkse Hout. Ideaal voor als u naar het strand gaat, gaat wandelen met uw hond of gewoon de laatste boodschappen wilt halen. Naast dagelijkse boodschappen verkopen wij cadeaupakketten en… heerlijk verse broodjes.

Recra is is gevestigd bij de entree van Landal GreenParks. Parkgasten, bewoners uit de omgeving én bezoekers van natuurgebied De Reeuwijkse Plassen zijn er van harte welkom. Wilt u voor het ontbijt de hond uitlaten en daarna ontbijten of brunchen met heerlijk vers gebakken broodjes? U kunt iedere dag bij ons terecht. Gaat u varen of gewoon lekker genieten van de omgeving? In onze winkel vindt u alles om uw dag compleet te maken.

Ontbijt

In uw vakantie of het weekend heerlijk uitgebreid ontbijten. U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment aan ontbijtproducten. Met uiteraard heerlijke, vers afgebakken broodjes.

Koffie en Thee
Genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Wij hebben diverse soorten koffie en thee en voor de lekkere trek heerlijke koeken, cakes en chocolade. Tip: Wij verkopen ook Nespresso cups.
Lunch

Maak in een handomdraai een heerlijke lunch met ons ambachtelijke assortiment. U vindt bij ons onder andere vers afgebakken biologisch brood en door ons zelf gesneden kazen.

Diner

Uitgebreid tafelen zonder al te veel moeite. Ook voor het diner hebben wij een divers assortiment, waarbij lekker, gemak en kwaliteit voorop staan. U kunt bij ons ook terecht voor BBQ- en Gourmetpakketten.

Borrelen

Sluit de dag af met een lekker hapje en drankje.
Ook voor een heerlijk borrelmoment hebben wij
mooie en lekkere producten.

Schoonmaken

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.
Geen gesleep met schoonmaakmiddelen van thuis. U kunt bij ons alle benodigde producten vinden voor de afwas en de schoonmaak.

Knutselen

Creatief vermaak voor uw kinderen.
Met onze knutselproducten kunnen uw kinderen zich eindeloos vermaken, zowel bij mooi als bij minder weer.

Nieuws

Openingstijden

Maandag:    8.00 – 20.00
Dinsdag:    8.00 – 18.00
Woensdag:    8.00 – 18.00
Donderdag:    8.00 – 18.00
Vrijdag:    8.00 – 20.00
Zaterdag:    8.00 – 18.00
Zondag:    8.00 – 16.00

Contact

Adres

Verlengde Breevaart 3

2811 LR Reeuwijk

(Reeuwijkse Hout)

Telefoonnummer

0182 – 235115