Webshop

Dat is pas echt vakantie, heerlijk genieten van lekker eten. Bij Recra Reeuwijkse Plassen kunt u elke dag, óók op zondag, heerlijk vers brood bestellen en afhalen of laten bezorgen. Of bestel meteen het uitgebreide ontbijtarrangement.

Ook voor diner of borrel hoeft u niets meer te doen, alleen maar bestellen en genieten van de heerlijke verse producten.

Arrangementen
Bestel uw ontbijtarrangement vóór 17 uur, dan kunt u deze de volgende ochtend vanaf 8:30 uur ophalen.
Borrel- en dinerarrangementen die vóór 11 uur besteld zijn, kunnen een uur voor sluitingstijd van de winkel worden opgehaald.
*Indien een product niet voorradig is, bieden wij een vervangend product aan. Minimum besteleenheid is 2 arrangementen.

Vers uit de oven
Bestel uw broodjes vóór 17 uur, dan kunt u deze de volgende ochtend vanaf 8:30 uur ophalen. Of wij bezorgen het desgewenst bij het huisje op het Landal-park. Wanneer we de bestelling bij u bezorgen, (tussen 7.30 uur en 8.30 uur) bellen we één keer aan en hangen daarna het ontbijt aan de deur.

Kies voor een luxe ontbijtarrangement

Maak het jezelf makkelijk en kies voor een met zorg samengesteld ontbijtarrangement*.
Ons luxe ontbijtarrangement is er in een volwassenen en een kindervariant.

Het ontbijt bestaat uit: Croissant, Picolino (wit of bruin), Kaiserbroodje (wit of multigranen), Roomboter – kaas – vleeswaren, Jam – hagelslag – pindakaas, Eiersalade – een vers gekookt eitje, Verse jus d’orange (250 ml), Fruit

Voor kinderen bestaat het ontbijt uit een broodje, zoet beleg en fruit. (?????) Bij elke bestelling wordt ook de ochtendkrant geleverd. Klik op onderstaande knop ‘selecteer’ bestel uw ontbijtjes en wij regelen de rest!

Morgen lekker ontbijten? Zorg dat uw bestelling vandaag vóór 17.00 uur (zondag vóór 16.00 uur) bij ons binnen is.

Wij zorgen dat het ontbijt vanaf 08.30 uur voor u klaar staat in de winkel. (zondag vanaf 09.00 uur) Wanneer we de bestelling bij u bezorgen, (tussen 7.30 uur en 8.30 uur) bellen we één keer aan en hangen daarna het ontbijt aan de deur.

*Indien een product niet voorradig is, bieden wij een vervangend product aan. Minimum besteleenheid is 2 ontbijtjes.

Dit is een sfeerfoto, geen exacte weergave van het bestelde ontbijt

Bestel vers uit de oven!

Wat is er lekkerder dan ontbijten met vers gebakken, knapperig brood? Komt u het afhalen of laat het lekker makkelijk bezorgen!

Bij Recra maken we elke dag verse broden, broodjes, croissants, muffins, donuts en nog veel meer! Die lekkernijen vliegen als ‘zoete broodjes’ over de toonbank. Geef daarom van tevoren uw bestelling door. De bestelling wordt voor u apart gehouden. Rechtstreeks vanuit de oven.

Er is ruime keuze uit groot en klein brood, onbelegd of juist met een zoete of hartige vulling. Wie slim is, bestelt de jus d’orange én iets voor bij de koffie er meteen bij!

Klik op onderstaande knop ‘selecteer’ en kies uit het lekkerste assortiment. Wij zorgen dat uw bestelling vanaf 08.30 uur voor u klaar staat in de winkel. (zondag vanaf 09.00 uur)

Wanneer we de bestelling bij u bezorgen, (tussen 7.30 uur en 8.30 uur) bellen we één keer aan en hangen daarna de bestelling aan de deur.

Morgen lekker ontbijten? Zorg dat uw bestelling vandaag vóór 17.00 uur (zondag vóór 16.00 uur) bij ons binnen is.

Tot morgen!