Gemakkelijk en lekker, Recra zorgt ervoor!

Een heerlijk ontbijt, een uitgebreid gourmet-menu of warme hapjes bij de borrel? Wij zorgen dat alles voor u klaar staat zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Natuurlijk zijn we er voor de Landal parkgasten, maar ook voor bewoners uit de omgeving én bezoekers van natuurgebied De Reeuwijkse Plassen. Gaat u varen? Neem dan een lekker ontbijtje mee. Bent u aan het genieten in de omgeving? Haal dan eind van de middag het kant en klare gourmet-pakket met gourmetstel op. Zo wordt genieten heel bijzonder en vooral heel erg makkelijk.

Kom naar de supermarkt en laat u informeren

Gourmet-pakket

Gezellig samen eten zonder uren in de keuken te staan? Bestel dan het lekkere verse gourmet-pakket bij uw Recra supermarkt. Het mooiste vlees, vers gesneden groenten, een frisse salade en natuurlijk kruidenboter, sausjes en versgebakken stokbrood. Bestellen in de supermarkt. Voor 11 uur besteld en dezelfde dag ophalen in de winkel inclusief gourmetstel. (Gourmetstel met borg)

Smulpan

Kies zelf uw favoriete borrelhapjes. Heerlijke saté, Indische balletjes, ovenverse grillworst en kip borrelhapjes. Alles is kant en klaar en hoeft alleen nog in de smulpan opgewarmd te worden. Bestellen in de supermarkt. Voor 11 uur besteld en dezelfde dag ophalen in de winkel inclusief smulpan. (Smulpan met borg)

Lekker luxe – vers ontbijt Begin de dag goed met een lekker vers ontbijt. Recra zorgt voor knapperige broodjes, een croissant zo uit de oven, verse jus d’orange, roomboter, een eitje en heerlijk beleg. Dat is gemak en genieten! Bestel het ontbijt een dag van tevoren. Landal parkgasten krijgen het ontbijt bezorgd, bewoners uit de omgeving én bezoekers van natuurgebied De Reeuwijkse Plassen krijgen het ontbijt in makkelijke meeneem verpakking. Bestel in de supermarkt, of via deze link.