Gemakkelijk en lekker, Recra zorgt ervoor!

Heerlijk eten en genieten zonder lang in de keuken te staan? Wij zorgen ervoor! Met onze diner-arrangementen bestel je in één keer alles wat nodig is voor een gezellige avond.

Ga je voor onze uitgebreide gourmet schotel, of de lekkerste kaasfondue van Reeuwijk? Of voor warme hapjes bij het diner of bij de borrel? Wij zorgen dat alles voor u klaar staat zodat u het alleen nog maar op hoeft te halen in onze winkel.

Natuurlijk zijn we er voor de Landal parkgasten, maar ook voor bewoners uit de omgeving én bezoekers van natuurgebied De Reeuwijkse Plassen. Gaat u varen? Neem dan een lekker ontbijtje mee. Bent u aan het genieten in de omgeving? Haal dan eind van de middag het kant en klare gourmet-pakket met gourmetstel op, of ga kies voor de complete kaasfondue. Zo wordt genieten heel bijzonder en vooral heel erg makkelijk.

Vandaag lekker smullen? Zorg dat uw bestelling vandaag voor 11.00 uur bij ons binnen is. Ophalen kan vanaf 16.00 uur tot een half uur vóór sluitingstijd. Zondag ophalen vanaf 14.00 uur. Kom naar de supermarkt en laat u informeren over de mogelijkheden.

Klik hier voor de openingstijden van de winkel.

Gourmet-pakket

Lekker samen eten zonder uren in de keuken te staan? Bestel dan het met zorg samengestelde gourmet-pakket bij uw Recra supermarkt. Het mooiste vlees, vers gesneden groenten, een frisse salade en natuurlijk kruidenboter, sausjes en versgebakken stokbrood.
Bestellen in de supermarkt. Voor 11 uur besteld en dezelfde dag ophalen in de winkel inclusief gourmetstel. (Gourmetstel met borg)

Smulpan

Kies zelf uw favoriete borrelhapjes. Heerlijke saté, Indische balletjes, ovenverse grillworst en kip borrelhapjes. Daarbij een bakje pindasaus en Aioli. Alles is kant en klaar en hoeft alleen nog in de smulpan opgewarmd te worden. Bestellen in de supermarkt.
Bestellen in de supermarkt. Voor 11 uur besteld en dezelfde dag ophalen in de winkel inclusief smulpan. (Smulpan met borg)

Kaasfondue

Gezellig met zijn allen aan tafel en genieten van een heerlijke kaasfondue. Het arrangement bestaat uit kant-en-klare kaasfondue die alleen opgewarmd hoeft te worden. Daarbij lekker knapperig stokbrood, kruidenboter, vers gesneden groenten en plakjes ham.
Bestellen in de supermarkt. Voor 11 uur besteld en dezelfde dag ophalen in de winkel inclusief fonduestel. (Fonduestel met borg)